Optometria

La optometria és la ciència que estudia el sistema visual, les alteracions no patològiques i els tractament òptics i optomètrics així com les normes de salut i higiene visual.

Podem trobar els diferents problemes visuals

- Miopia

- Hipermetropia

- Astigmatisme

- Presbícia

- Ambliopia

- Problemes d'aprenentatge

 

A Fermat realitzem controls de la visió per  optometristes experts i altament qualificats per aconseguir tractaments preventius oportuns i en el cas necessari la correcció més adecuada per cada pacient.

 

També som experts en entrenament visual a nens per corregir petites anomalies del sistema visual que alterin la seva visió i interfereixi en l'aprenentatge.

Contactologia

La contactologia ha crescut darrerament gràcies a la bona feina de l'òptic optometrista i a l'interès dels usuaris per aquesta modalitat de correcció òptica.

Les lents de contacte ofereixen una gran comoditat visual i estètica.

 

Adaptem tot tipus de lents de contacte segons la necessitat de cada usuari.

A més som especialistes en adaptacions de:

- Lents de contacte multifocals,

- Lents per queratocon i post-lasik

- Lents diurnes pel control de la miopia.

Audiometria

Servei d'audiometria

Aparells

Manteniment

Piles.

Salud Ocular

Segons la OMS el 80 % de les cegueses són evitables. La detecció precoç pot salvar la teva vista.

 

Mitjançant la tècnica de la retinografia juntament amb una exploració ocular, una bona anamnesis i la mesura de la pressió intraocular podem detectar i descartar danys futurs.

La retinografia és una tècnica que s'utilitza en medicina per obtenir fotos en color de la retina. La retina és la capa de teixit sensible a la llum que es troba a l'interior de l'ull, gràcies a la qual és possible la visió.

Mitjançant aquest procediment es poden detectar de forma precoç diferents malalties que afecten la retina, com la retinopatia diabètica,  la retinopatia hipertensiva, la retinosi pigmentària i la degeneració macular associada a l' edad.

 

A Fermat Òptics realitzem aquestes proves i col.laborem amb oftalmòlegs que analitzen aquestes imatges i elaboren un informe mèdic personalitzat.

 

La tensió ocular alta o pressió intraocular alta es considera un dels possibles factors de risc per al desenvolupament del glaucoma, per això és convenient fer controls per detectar-la precoçment o per controlar la evolució.

Fermat Òptics        Ausiàs Marc, 59 (cantonada amb Pg. Sant Joan)      08010 - Barcelona         Tel. 932444275

Inici        Serveis        Lents Òptiques        Col.leccions        Promocions        Troba'ns